Jestem Michał zwany Mike, niektórzy pewnie mogą mnie kojarzyć z civicklub.pl, lub z kilku manuali, które napisałem.
Jestem posiadaczem Hondy Civic 5D, która jak wiecie wiele części wspólnych ma z Roverkami serii 400 i nie tylko. O czym sam się przekonałem, montując u siebie m.in podłokietnik (R400), cupholder (MG), lusterko z maplight (MGF).
Jako, że jednym z moich planów jest zamontowanie komputerka spalania, natrafiłem na temat : http://forum.roverki.eu/v...der=asc&start=0 i liczę na to, że kolega ADI-mistrzu zrobi także wersję współpracującą z moją Hanką .
Halina jest nieco dłubnięta (bez grzebania w silniku) i prezentuje się następująco.
Pozdrawiam,
Mike
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 22:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum