Wysłany: Czw Maj 19, 2011 15:27 [R 216] budowa impulsatora???
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
witam panowie nie macie przypadkiem schematu albo zdjęcia rozebranego na części imulsatora???
bo ja ściągnąłem swojego impulsatora ze skrzyni bo mi licznik nie chodzi, rozbieram ten impulsator na części i mi coś nie pasuje bo jak wyciągnąłem ten "bolec" metalowy co obraca się w środku tej plastikowej części impulsatora to ten "bolec" wcale nie dochodzi do końca do tego "dziudka" metalowego przy pinach, jest tam przynajmniej 7milimetrów przerwy.
i tak się zastanawiam czy nie ma tam być jakiejś jeszcze innej części w środku, np. magnesu czy coś tam innego stykającego się z tym "dziudkiem przy pinach"????
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 15:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 17:54 [R 216] rozebrany impulsator brak części
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
witam panowie zerknijcie na zdjęcie jak się orientujecie rozebranego impulsatora rovera 216, coś mi się zdaje ze brakuje tam jednej części:) i dlatego mi prędkościomierz nie działa.
co to za część, czy można ją dostać jakoś czy trzeba kupić "nowy":) impulsator, a jak tak to czy tylko z wersji 216 podejdzie czy w innych wersjach jest taki sam?????
dziex za odp.
http://imageshack.us/phot...220/111zmb.jpg/
[ Dodano: Pią Maj 20, 2011 18:54 ]
a i czy nie mielibyście gdzieś kogoś zebym mógł taki impulsator sobie kupic bo na allegro obecnie z tym bida:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum