Wysłany: Czw Maj 22, 2008 13:13 [R75] Radio - przycisk TEL
witam
na moim radiu Symhony w roverku 75 jest przycisk "TEL" co on właściwie robi ? w instrukcji jest nie opisany...
znalazlem na internecie opis przycisku z Alfy Romeo :
Telefon GSM (przycisk TEL)
Steruje funkcjami telefonu. Jest to telefon GSM z urządzeniem głośnomówiącym, który umożliwia przeprowadzanie rozmów telefonicznych bez zmniejszania bezpieczeństwa jazdy. Ponadto umożliwia zamontowanie również słuchawki telefonicznej (linia urządzeń dodatkowych dla komunikacji poufnej. Funkcjonuje po włożeniu opłacanej karty (magnetycznej) albo po włożeniu karty SIM do właściwego telefonu komórkowego GSM. Może odbierać informacje SMS nadawane z dowolnego telefonu GSM i posiada funkcje typowe dla nowoczesnego aparatu komórkowego (pamięć, menu, itd.).
co on dokładnie pełni u nas? czy jest możliwość podłączenia telefonu ? ktoś coś wie? ciekawi mnie to
_________________ Pamparampam
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 12, 2011 22:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 13:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co do telefonu to zapewne da się bo widziałem masę R75 z telefonem. Wiem na 100% że przycisk ten służy do włączania lub wyłączania modułu SLE jeśli taki w swoim Alpine posiadasz.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 110 Skąd: Krakow
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 20:21
hejka,
podbijam temat - bo zaraz mnie zeżre z ciekawości
Kopię za tematem na forum i nic nie mogę znaleźć - a spokoju mi ten przycisk nie daje. nikt nie ma pojęcia po co to?
Da się jakoś tego używać?
ten przycisk można wykorzystać tylko z dedykowanym zestawem do Nokii i to starej czyli raczej bieda a jeżeli włącza SLE to to jest chyba jedyne sensowne zastosowanie (szkoda ze u mnie brak SLE )
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum