Wpisz w youtube tazu parts, mają filmik instruktarzowy wymiany pompki sprzęgła w 75. W pewnym momencie widać jak specjalnym urzadzeniem rozpina tą zlączkę. Mi udało się to zrobić bezproblemowo śrubokrętem.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Ja walczyłem z tym ustrojstwem pół dnia i nic nie wskórałem. Na zdjęciu podglądowym brakuje jeszcze plastikowego ciętego na ukos pierścionka który u mnie jest i nie wiem co mam z nim zrobić. A tobie kolego dzelo23 jak udało się to rozłączyć śrubokrętem?
diesel87, Jak już wsponiałem w poprzednim Twoim temacie szukanie nie boli. Ten również zamykam i proszę nie zakładać kolejnych takich samych, bo to się nazywa SPAM
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum