No mi brakuje na tylnej klapie i jednych tylnych drzwiach.
A nie chciałem "tjunować", ale ktoś "wiedział lepiej".
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A 623 Si to mam dwie - z tego i z poprzedniego 623.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A ja sam odkleiłem u siebie i wpadłem na pomysł by napis był ale w innym stylu.
Przykładem moze być napis na klapie hondy prelude albo jakies średniowieczne, ozdobne
Równiez mam pomysł co do emblematów R ale nie mogę znalexć firmy która by zrobiła takie same lecz z innym logo
ja tam chyba podłapie motyw ze zdjecia na poczatku tematu, mam rudego na klapie wiec go wyzbede sie, zamaluje a zeby nie bylo widac różnicy w 100% dam sobie taka listwe chromowana:D
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
a moim zdaniem oryginalny napis to klasyk i powinien się znajdować na swoim miejscu, ja bym nie chciał tego ściągać. Brak takich napisów kojarzy mi się z GOLFEM itd. ale to tylko moje zdanie aczkolwiek propozycja kolegi KRYS, jest nawet ciekawa.
mi proponowao ze zamiast emblematu na grilla zrobic w takim ksztalcie wygraweroway napis Rover wygiety w luk tak w 1/3 wysokosci ale sie ie zgodzilem bo podoba mi sie orygialny a jesli juz to zgodzilbym sie jakby to byl caluski zaczek Rover'a wygrawerowany taki ladny ze stali nierdzewej
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
Ja za zbędny uważam tylko napis producenta i modelu. Gdybym miał oryginalne logo przód/tył, to bym się nie pozbywał. Mam naklejki i próbowałem zdjąć tylną ale w klapie są 2 otwory, dlatego naklejka została...
[ Dodano: Czw Cze 11, 2009 13:54 ]
mcjg napisał/a:
Ja byłbym bardzo chętny bo mi ktoś "stjuningował" właśnie ten napis.
Musiałbyś zostać Klubowiczem
[ Dodano: Czw Cze 11, 2009 13:55 ]
KRYS napisał/a:
napis na klapie hondy prelude albo jakies średniowieczne, ozdobne
Musiałbym zobaczyć, żeby się przekonać
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum