Wysłany: Nie Maj 08, 2011 20:54 [MG ZR 160] bardzo proszę o pomoc
Witam
Jak w temacie. MG interesuję się od niedawna, także proszę o rady. Chciałbym wydać ~15k, ale jeśli sztuka będzie tego warta to i można "2" z przodu przy cenie postawić
Znalazłem 3 dość ciekawe ogłoszenia, troszkę o nich już znalazłem na forum, ale wszelkie rady będą baaardzo mile widziane
Dodatkowo fajnie by było gdybyście podali koszta renowacji samochodu, tzn. co najczęściej jest do wymiany po kupnie ZR'a i jakie to są kwoty (tak, żeby doprowadzić do stanu "igła" ).
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez apples Pon Maj 23, 2011 21:28, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 20:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Orientujesz się może co w tych dwóch ostatnich sztukach może być do zrobienia i jakie to są ceny? Ja zupełnie się nie orientuję w cenach "standardowych" rzeczy do wymiany jeśli chodzi o MG
Orientujesz się może co w tych dwóch ostatnich sztukach może być do zrobienia i jakie to są ceny?
Wiesz nie wiem. Nie jeździłem nimi i ich na żywo nie oglądałem.
Ale co do tego żółtego to najlepiej napisz do właściciela, na pewno ci na wszystko odpisze co i jak.
PopeY
Spoko, rozumiem, wielkie dzięki Po prostu nie chciałbym władować się w jakiś samochód, w który żeby doprowadzić do dobrego stanu trzeba wsadzić jeszcze raz tyle
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
możecie powiedzieć ile zazwyczaj trzeba wsadzić w ZR'a, żeby go doprowadzić do ładu? ile kosztują standardowe naprawy? byłbym wdzięczny za wszelkie informacje na ten temat a także o pozostałych dwóch samochodach z pierwszego posta (ten pierwszy i drugi ).
dlaczego? aż tak mały popyt? stąd taka niska cena (np. vs golf / audi a3 / ibiza) ?
a może samochód ma jakieś szczególne mankamenty? drogie części? naprawa silnika? zawieszenie?
Od 3 lat się pojawia co jakiś czas innny - podobny do mojego czarny z 2005 (nowy przód, taki jak na moim avatarze) - nawet miałem kiedyś w 2008 po niego jechać ale mi odradzili na forum
[ Dodano: Pon Maj 09, 2011 22:40 ]
babelpoznan napisał/a:
dlaczego? aż tak mały popyt? stąd taka niska cena (np. vs golf / audi a3 / ibiza) ?
Przy całym szacunku i sympatii do ZR - nie da się go porównać do A3/Golfa z podobnych roczników - już bardziej do Ibizy - wiem bo mam jeszcze Golfa z 2005... MG jest klasę niżej zarówno wielkością jak i jakością wykonania wnętrza, plastikami, skrzypieniem itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum