Wysłany: Nie Cze 19, 2011 20:04 Platforma TVP na Astrze 19°
Witam,
mam takie pytanie może ktoś się tutaj orientuje
Gdzie można dostać kartę zęby odbierać TVP 1 i TVP 2 na Astrze bo było to do 1. stycznia 2011 roku jako FTV a teraz jest kodowane
Mam Cyfrowy Polsat ale będę odstępował od umowy bo podnieśli cenna z pakiet Mini już na 14zl i nie widzę sensu tyle płacić za TVP 1 i TVP 2 Reszty i tak nie ogląda się.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Ostatnio zmieniony przez szoso Sro Cze 29, 2011 12:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 19, 2011 20:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na astrze to nie wiem, ale wystarczy "zezula" założyć i wziąć tv na kartę - produkt TVN
Z tego co pamiętam, to wychodzi 10 zł / miesiąc przy wpłacie za cały rok. Masz dostęp do wszystkich kanałów nie kodowanych na HotBird. Bez opłat masz dostęp do 7 kanałów chyba w tym także 1 i 2.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jestem za granica ale chodzi mi w Strzyżowie Niestety w Suchej Gorze kolo Krosna nadajnik DVB-T nadaje tylko w MUX-2 i akurat nie ma TVP1 oraz 2. Dopiero w 2012 ma być odbierany
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Jestem za granica ale chodzi mi w Strzyżowie Niestety w Suchej Gorze kolo Krosna nadajnik DVB-T nadaje tylko w MUX-2 i akurat nie ma TVP1 oraz 2. Dopiero w 2012 ma być odbierany
Sucha Gora nadaje MUX2 i MUX3, wiec jest TVP1 i 2 U rodzicow w Mielcu dziala.
Rzeszów
Sucha Góra
MUX2
k.61 794 MHz - 10 kW
MUX3
k.42 642 MHz - 25 kW
Tu sobie sprawdz zasieg, Strzyzow idealnie sie lapie na MUX3, tam masz TVP1, 2 i inne kultury:
http://www.dvbtmap.eu/
xtek, Kurde to cos mnie EMitel okłamał bo do nich dzwoniłem i mi powiedzieli ze MUX3 jest tylko jakoś testy i nie zawsze jest i ruszy dopiero w 2012 roku
No nic to postawie antenę na dach i zobaczymy co złapie Thx xtek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum