Witam wszystkich
Mam prośbę o informacje:
- zna ktoś dobrego mechanika - warsztat, żeby zrobić dobry przegląd roverka?
(jak w tytule: w Piotrkowie)
- może ktoś z Was widział na żywo
Mechanika mogę polecić, po jakimś uzgodnieniu może by nawet pojechał na oględziny, może nawet wziął komputer do diagnostyki, ale nie ma on warsztatu (ale znów polecić by mógł bo wszędzie ma znajomych, np warsztat na ul. Rakowskiej - oni mają dobry sprzęt) temat do dogadania, tak mi się bynajmniej wydaje
Wygląda ładnie, ale na ten przebieg bym nie liczył. No i chyba cieknie mu z uszczelki pokrywy zaworów.
Hmm... może, ale niekoniecznie. Trzeba by to obejrzeć z bliska.
Wygląda mi na "niedokładnie wymyty" (silnik), może to jakaś resztka jakiegoś nabłyszczacza.
Zastanawia mnie też to białe coś za komputerem.
Nie ma kogoś z Piotrkowa, kto widziałby go na żywo???? i od środka?
mhm ... chcesz jeszcze go sprawdzać??.. mogę go obejrzeć. tylko znajdę czas. choć powiem Ci szczerze nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę oglądając ten model...
Dziękuję wszystkim - sprawa już nieaktualna.
Został zakupiony inny samochód - niestety nie Rover a miałem nadzieję, ze grono się powiększy.
W prośbie o "zobaczenie" chodziło o ogólne oględziny "organoleptyczne" - zdjęcia mają to do siebie, że jak je odpowiednio zrobić to wszystko wygląda wspaniale.
No i ten zatłuszczony silnik..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum