Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam mam takie pytanie czy ktoś wie jak moze przerobic napinacz paska klinowego bo mam napinacz o nr Pqg100150 i jak patrze na te ceny tego napinacz to nie stać mnie na taki zakup kupiłem iny napinacz ale nie pasuje jak go przerobic prosze o pomoc pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez thef Sro Gru 01, 2010 18:05, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 17:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Czw Gru 02, 2010 10:05 ]
niestety widzę, ze gdzieś wcięło fotki ze wskazanego tematu .... jeśli osoby które dokonywały przeróbki napinacza mają w swoich archiwach te zdjęcia to proszę o wklejenie ich w tym temacie
Hmmm a tak na marginesie to czy nie da się dobrać jakiegoś innego napinacza, od innego auta?
Nie ma na forum ludzi którzy może mają dostęp do jakichś katalogów żeby porównać wymiary itp?
Przeglądałem trochę stron w internecie i niektóre napinacze są konstrukcyjnie bardzo do siebie zbliżone więc może się uda? Najlepiej gdyby mieć dostęp do kilku różnych sztuk, popatrzeć, pomierzyć itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum