Witam wszystkich serdecznie mam na imie Adrian i jestem z Poznania,na forum już jestem jakiś czas ale nie miałem czasu się przywitać z wami i tak samo nie miałem za bardzo czasu uczestniczyć w życiu klubu.Oczywiście obiecuje się poprawić,i myśle że zaczne od dzisiaj:)Jeździłem roverkiem serii 200 ale postanowiłem zakupić coś większego,a że mój poprzedni rover mnie nie zawiódł to postanowiłem zostać przy tej marce i dlatego w marcu tego roku kupiłem roverka serii 400 któremu już zdążyłem troche zmienić wygląd:)
Ostatnio zmieniony przez aj2709 Pią Lip 01, 2011 19:30, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 20:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przepraszam Pawkaz,ale źle to wpisałem chodziło mi o lekką zmiane wyglądu i sprzętu tzn. ciemne szyby,sportowy wydech,alufelgi...... Oczywiście w temacie już to poprawiłem Jeszcze raz przepraszam za złe opisanie samochodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum