Zależy kolego z której strony Warszawy.
Przewody hamulcowe stalowe z tyłu wymieniałem sam z pomocą kolegi.
Potrzebny jest kanał i troszkę samozaparcia.
Polecić mogę warsztat w Wieliszewie na ul.Kościelnej - niestety numeru nie pamiętam, pracują osoby które znam i wiem, że nie robią w bambuko i starają się być dokładni.
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Bardzo dziękuję za pomoc. Byłem w Wieliszewie przy Kościelnej 72 i już przewody wymienione, 335zł w tym naprawa tylnego zacisku hamulcowego, wymiana reperaturki. Punkt ode mnie . W Warszawie za wymianę przewodów chcieli 1tyś. PLN
Teraz mam kolejną prośbę o wskazanie ekonomicznego zakładu blacharsko-lakierniczego.
Konieczna jest wymiana tylnych nadkoli.
Wieliszew Kościelna 48
Tam miałbyś pewnie taniej te hamulce zrobione, ale tych drugich tez znam to wiem, że chociaż dobrze zrobione.
Robią również blacharkę.Jak chcesz numer tel do chłopaków z warsztatu odezwij się na priv.
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum