chcialbym sie przyznac do czegos, sprzedalem Roverka. tylko nie bijcie
a tak na powaznie to w kwietniu pozbylem sie autka i od 3tygodni jestem posiadaczem SAABa 9-3 SS z dwulitrowym doladowanym silniczkiem. jakby ktos chcial zobaczyc nowy nabytek to foty tutaj .zdjecia zrobione zaraz po zakupie wiec jeszcze na "zoltych" blachach.
chcialbym podziekowac z tego miejsca wszystkim, ktorzy przyczynili sie do rozwiklania wielu zagadek w R, koledze camaro za inspiracje do modow, dzieki za fajna atmosfere tego forum i wiem ze drugiego takiego nie ma (mowie to szczerze i odpowiedzialnie). podziekuje rowniez Alexi-emu zeby nie bylo mu smutno , bo chlopak juz sie troche napracowal przy nowym nabytku.
zaluje tylko jednego, ze nie moglem poznac Was w realu, zycie osobiste krzyzowalo wiele wyjazdow i planow.
zabrzmialo to jak ostatnie pozegnanie, ale chyba nie wyrzucicie mnie stad???
od 3tygodni jestem posiadaczem SAABa 9-3 SS z dwulitrowym doladowanym silniczkiem.
nie no zacnie - chociaż od siebie dodam że podziwiam Twój wybór, jak zobaczyłem ceny części do saaba w porównaniu z volvo - to tak wyglądałem , nie mniej lub nawet tym bardziej bezawaryjności .
mielony22 napisał/a:
dzieki za fajna atmosfere tego forum i wiem ze drugiego takiego nie ma
podpisuję się pod tym obiema rękami - drugiego takiego forum nie ma
zabrzmialo to jak ostatnie pozegnanie, ale chyba nie wyrzucicie mnie stad???
A czemu byśmy mieli Cię wyrzucać?
Były/są już bardzo różne "Rovery" - Octavia, Fabia, Eclipse, Lancer, a nawet 2 Rovery-BMW.
Gratulacje - ładne autko - żeby się kółka bez problemów kręciły.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
od 3tygodni jestem posiadaczem SAABa 9-3 SS z dwulitrowym doladowanym silniczkiem.
nie no zacnie - chociaż od siebie dodam że podziwiam Twój wybór, jak zobaczyłem ceny części do saaba w porównaniu z volvo - to tak wyglądałem , nie mniej lub nawet tym bardziej bezawaryjności .
mielony22 napisał/a:
dzieki za fajna atmosfere tego forum i wiem ze drugiego takiego nie ma
podpisuję się pod tym obiema rękami - drugiego takiego forum nie ma
te SAABy to juz praktycznie wszystko kompatybilne z oplem wiec mysle ze raczej problemow nie bedzie, a po za tym zakladam ze nie bedzie sie psul
te SAABy to juz praktycznie wszystko kompatybilne z oplem wiec mysle ze raczej problemow nie bedzie,
gadałem gościem co miał saab-a od nowości to już tak różowo nie było - części dużo droższe niż do vectry, ale być może dotyczyło to ASO tylko
o ASO SAAB-a w Polsce tez duzo "dobrego" slyszalem. ogolnie to serwisuje sie u szwagra . a z czesciami to racja do SAABa sa drogie, ale juz do VECTRY duzo tansze (czyt. zamienniki)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum