Wyposażenie dosyć konkretne, a cena... przydałoby się coś uczknąć
Chodzi mi głównie o Wasze spostrzeżenia czy coś mogło być grzebane, coś do siebie nie pasuje, itd.
Co do stwierdzenia wypadkowości, otarć, malowania - ojciec zajmuje się tym zawodowo, więc idzie to sprawdzić na miejscu Ale widzę, że mogło mu coś być w prawy tył.
Pozdrawiam
Michał
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 10, 2011 23:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Auto pewnie po dachowaniu, bo opisie jest szyberdach, a na zdjęciach dach jednolity Poza tym lakier jest "BEZ ZA SZCZERZEŃ"... nie wiem co to znaczy, ale raczej nic dobrego
A tak na serio to standardowo w opisie znajduje się ESP i jest tylko w opisie. Auto niby w stanie idealnym, a na oparciu fotela pasażera widać otarcia pseudoskóry. Przebieg bardzo optymistyczny, dobrze było by to sprawdzić, bo kierownica świeci się jak nowa, a guma na pedale hamulca wytarta.
jakoś w styczniu oglądałem ten egzemplarz (jak jeszcze stał na ul. ku słońcu w szczecinie za stacją shella, prawdopodobnie przeniósł się cały komis), generalnie stan wizualny ok, co do anteny z tyłu to jest to antena od gps (nie od radia) i chyba w modelach z gps tak po prostu jest. Niestety ten gps to wersja low, czyli pokazująca strzałki obok prędkościomierza, mapa bodajże z 2002 r i bez polski. Sprzedawca uprzedzał, że rozrząd robiony ok 60 tys temu więc trzeba by go robić niedługo. Poza tym miałem okazję się przejechać i już teraz wiem (kupiłem ostatecznie inny egzemplarz 75 2.5), że na pewno coś z VIS jest nie tak. Samochód bardzo mułowaty na niskich obrotach, nie mam tego u siebie więc mam porównanie. Jeszcze co do uwag to tłumik troche przyrdzewiały był jak mnie pamięc nie myli. Cena w styczniu była 15 200, a jeśli dobrze pamiętam bo obserwowałem ten samochód od dawna to około rok temu w sierpniu było ok 18 000. Wiec spada, myślę, że warto się targować i to ostro bo jak dla mnie to troche za dużo te 13 900 co jest teraz. być może i bym go kupił ale oferowałem max. 12 tys. no a sprzedawca był nie ugięty więc odpuściłem. Myśle, że ok jak sie zrobi porządek z VIS i rozrząd, choć jednak to koszty. No i trzeba pamiętać że 2.5 to jednak smok, więc jakby chcieć gaz domontowywać to tez koszt. Pozdrawiam
A to zwracam honor choć wydawało mnie się że dokładnie taką widziałem w innym egzemplarzu z gps. Ale si emoge mylić. Może to kwestia nawigacji low lub high?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum