Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, posiadam uszkodzony czujnik wspomagania. Gdzie mogę dostać nowy? Szukałem wszędzie, ale znalazłem tylko czujniki ciśnienia oleju, niby gwint wygląda identycznie, ale wejście inne. Z wyjątkiem używanych na allegro nie ma nigdzie, nawet na rimmerbros.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 09, 2014 17:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
po za tym, co się dzieje jeśli jest popsuty ? bo czujnik ten stosowano w starszych egzemplarzach, w nowszych juz tego nie było, jego zadaniem było zwiekszenie obrotów przy jakimś tam obciążeniu układu
Faktycznie na rimmerbros również jest, najwidoczniej szukałem pod złymi hasłami. Ogólnie drogo to dziadostwo wychodzi, przynajmniej na ebayu jakoś ujdzie. Szkoda, że nie ma żadnych zamienników.
Odnośnie funkcjonowania, auto lepiej utrzymuje obroty silnika podczas kręcenia kierownicą niby. Ciekawi mnie czy coś się zmieni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum