Witam to mój pierwszy post na forum Witam wszstkich serdecznie chciałem zaprezentować mojego Roverka to jest moja druga przygoda z MG Rover wcześniej miałem w posiadaniu Mg zr 1.4 16v bylem bardzo zadowolony ale samochód nie wygodny wiec nadeszedl czas na zmiany po tygodniowych poszukiwaniach znalazłem. Pierwsze co mnie urzekło w samochodzie skóry klima coś czego nie miałem w Mg jako ze mieszkam w irlandi samochód zakupiłem od irlandczyka który był właścicielem od nowosci to mnie bardzo ucieszyło Jak narazie samochód ma tydzień wiec jest w orginale nic jeszcze nie dokniete ale nadejdzie czas i na zmiany.
no jak na 11 latka jest utrzymana. a takie pytanko z innej beczki przepraszam ze tu czym myc skóry oprócz sirodkow i preparatów. kolega mi mowi ze dobrze jest woda z mydłem a później po wyschnięciu, nasmarować kremem czy to prawda z góry dziękuje za odpowiedz
na pewno oringi na zegary i pokrętła od nawiewu gałka od zmiany biegów podświetlana xenony, przyciemnić szyby plus przyciemnić lampy tylne, wlasnie pracuje na uzbrojeniem go w dobre car audio tylko nie jakieś skrzynie basowe lerzace w bagarzniku tylko zaboduwka któregoś z błotników listwy chromowane do okola tylko nie jestem pewien czy podejdą z Rovera 45. fela zostaje ta co jest bo uważam ze dobrze sie prezentuje i to chyba na tyle, po skończeniu projektu wrzucę na pewno zdjęcia do oceny dla was
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum