Wysłany: Nie Sie 14, 2011 14:48 Nowy nabytek
Jako, że na wiosnę pożegnałem się ze swoim Roverkiem (był to mój pierwszy samochód, więc zawsze będę go bardzo dobrze wspominać, choć czasem bywał kapryśny i wymagający nieco wydatków), postanowiłem poszukać czegoś równie ciekawego.
W końcu udało mi się znaleźć. Moim nowym autkiem jest Toyota Celica 1.8 (115 KM) z 1994 r. Bardzo zadbana, posiada też instalację gazową (czego się obawiałem, ale na benzynie chodzi pięknie, na gazie jest tylko trochę słabsza na niskich obrotach). Wrażenia z jazdy są bardzo dobre, na zakrętach trzyma się jakby była przyklejona. Wadą w porównaniu do Roverka jest brak klimy, ale pewnie szarpnę się na montaż w przyszłym roku.
Mam nadzieję, że pomimo zmiany marki, nie zechcecie mnie wyrzucić z Forum, bo bardzo lubię tu zaglądać (choć mało piszę, ale już z natury jestem małomówny, nawet w necie ).
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 14:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ladnie sie prezentuje Mam przyjemnosc czasem jezdzic taka tylko ze 170 KM
Bezawaryjnosci
Jak mozesz to napisz ile zaplaciles, bo ceny ich sa roznorodne
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 16:16
Pawkaz napisał/a:
Ladnie sie prezentuje Mam przyjemnosc czasem jezdzic taka tylko ze 170 KM
Bezawaryjnosci
Jak mozesz to napisz ile zaplaciles, bo ceny ich sa roznorodne
170 musi ładnie się odpychać Dałem 9.000 zł... Niby dużo, patrząc na alledrogo, natomiast zadbane sztuki są zawsze droższe niż średnia i dotyczy to większości samochodów
Mam nadzieję, że będzie się sprawowała zgodnie z obiegową opinią o Toyotach
Ładniutka.
Gratulacje!
Żeby się kółka bezawaryjne kręciły!!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum