Wysłany: Pon Sie 15, 2011 16:33 [R200] Sprężyny w wersji Silverstone
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam, chciałbym wymienić sprężyny w moim aucie (Rover 214 16v). Niestety mam problem gdyż posiadam wersje Silverstone i są tam fabrycznie sprężyny Eibach, zawieszenie obniżone chyba o 40mm także na mój rozum zwykłe sprężyny chyba nie zdadzą egzaminu lub auto pojdzie do góry. Co mam z tym fantem zrobić? W sklepach z częściami nie ma wyszczególnionej tej wersji i proponują mi zwykłe sprężyny i rozkładają ręce. Także może ktoś podpowie gdzie mogę dostać taki cudo ?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 16:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wiem ,że stary temat ale jeśli ktoś na niego trafi to u mnie też tył się ocierał , na przeglądzie wyszlo mi 70%przy teście tłumienia i zgłupiałem
ale wczoraj skończyłem przekładać nowe amortyzatory i sprężyny i jeśli nie lubiciei terenówek to nie polecam - jeśli ktoś będzie chce zobaczyć mogę zrobić fotkę
w kazdym bądź razie jeśli ktoś jeszcze wpadnie na pomysł wymiany czerwonych -40mm eibach'ów na seryjne i to jeszcze nowe sprężyny musi liczyć się z tym ,że auto pójdzie w górę i to znacząco a na oko jest to więcej niż 4 cm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum