Wysłany: Nie Wrz 15, 2013 21:22 Przedstawiamy Hankę
Jak w temacie - przedstawiamy Hankę - córę moją i Gusiaka
Młoda urodziła się 30 sierpnia, zdrowa, na 10 pkt. (bo jak że by inaczej mogło być).
Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować Goni za wsparcie, za pomoc, za informacje, za wspieranie Gonsiora w trudnych momentach, oraz Kasjo - za kilka przydatnych gratów i boską tartę
Poniżej foteczka Młodej:
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 15, 2013 21:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ohoho No proszę, proszę... w końcu pokazaliście potomka
Nie wiem do którego z Was podobne, bo dawno Was nie widziałem...
W Woli Duckiej, na jednym z filmów (bez montażu) podczas, kiedy Gusiak i Kruchy całują się namiętnie, ktoś rzuca hasłem "z tego będą dzieci"... nie wiem kto to był, ale jak pamięta niech się ujawni. Potrzebuję proroczych wizji w innej kwestii
Dorodna Hania! Moja mama ma na imię Hania
Gratulacje! Może na Zlocie się z nią pojawicie ?
Niech mała powdycha trochę górskiego powietrza
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum