Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 17:33 [R400] Fotele z civica do roverka
Witam !
Mam pytanko, ponieważ mam możliwość zakupienia bardzo ładnych i naprawdę tanich foteli + kanapę z podłokietnikiem z vteca w czarnej skórze i "ciapanym" welurze.
Co do przednich foteli to wydaje mi się że mocowania są identyczne jak w mojej 400-tce ale co to tylnej kanapy to:
1. Fotele są od hatchback'a a ja mam sedana
2. Moja kanapa nie ma podnoszonego siedziska a w tamtej jest co za tym idzie mam pare pytań...
Czy wie ktoś czy jest jakaś duża różnica w mocowaniach obydwu kanap i czy potrzebne są jakieś modyfikacje ?
Czy ktoś miał kiedyś taki dylemat ? (żadnego podobnego na forum nie odnalazłem)
Fotele + kanapa wyglądają identycznie jak na Alledrogo
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 17:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czy ktoś miał kiedyś taki dylemat ? (żadnego podobnego na forum nie odnalazłem)
Slabo szukales, prawie rowno od roku mam taki zestaw bez boczkow u siebie w aucie. Woem ze kanapa z aerodecka nie podejdzie do hatchbacka. Moze akurat pasowalaby do sedana.
dokładnie taki sam komplet masz, gitarka pieknie to wygląda. Boczki dałem właśnie wraz z podsufitka do obszycia na czarno i te fotele to dla mnie świetna okazja, boje się tej kanapy która od civica jest składana "dupa" a u mnie niestety nie i mocowanie ma od góry a z civica ma od czoła wraz z zawiasami. jeśli nie beda pasowały to napewno pojawią się u nas na forum w zakładce giełda
Powinny plecki kanapy ładnie się wyłożyć i zapiąć.
No i nie jest tak jak myślałem... Fotele git pasują idealnie (chociaż stare od roverka miały regulacje lędźwi i podnoszenia całego fotela, od civica nie maja ani jednego ani drugiego ale za to mają schowki pod podłogą) a co do kanap to się nie pokrywają... jeśli się zapną to zostaja jakies 7 cm prześwitu a kanapa to do kapitalnej przeróbki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum