Według mnie jakoś tak pusto by było Lepiej by według mnie wyglądało jak byś kupił jakieś halogeny (niekoniecznie oryginalne) i je spróbował jakoś fajnie zamontować Mogło by wyjść fajnie.
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
chodzi o listwy diodowe dzienne? Dobrze zrozumiałem?
No tak, tylko jakieś markowe, z homologacją. Po zrobieniu na gładko, wyciąć odpowiedni otwór i później na ciepło dopasować wszystko, żeby wyglądały jak fabryczne Ja malowałem swój zderzak jakiś czas temu i teraz pluję w brodacza, że na to nie wpadłem...
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Boję się, że w tym miejscu po zaślepkach i po zrobieniu na gładko, jak wytnę otwory i wstawię lampki to będą dawać na boki gdyż w tych miejscach zderzak już się zaokrągla
Dobre LEDy mają duży kąt świecenia pomimo, że wyglądają na proste, jak np. fabryczne w Mercu GLK. Są też modele wygięte, aby można je było dopasować właśnie do zachodzącego zderzaka. Zerknij na Allegro, na pewno są tam takie.
No wszystkie wyglądają na wygięte/wypukłe, więc powinien być dobry kąt (w końcu mają też homologację, a w niej pewno wymagany jest konkretny kąt świecenia). Zauważ tylko, że te pierwsze, niby OSRAM, a więć dobra marka, ale po wczytaniu się wychodzi, że tylko diody są OSRAM, a reszta mogła być montowana w garażu u Zdenka (oczywiście hipotetycznie )
Co do halogenów - gdybym miał wybór, montowałbym dzienne LEDy, bo jest z tego wymierna korzyść.
Dzienne ledy też mi się podobają tylko musiałbym pomyśleć nad ich zamontowaniem. Nie chce po prostu wycinać dziury w zderzaku i w nią wklejać lampki. Chce żeby to jakoś bardziej profesjonalnie wyglądało a nie typu wiejski tuning, dlatego myślałem o jakiś może wstawkach z innego zderzaka z już fabrycznie wyciętymi otworami lub wgłębieniami na ledy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum