Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 11:46 [R75] Chromowane podkładki pod klamiki
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam.poszukuje chromowanych wypełnień pod klamki zewnętrzne
(widziałem takie w kilku autach,nie wiem czy to oryginały ,czy adaptowane z aut innych marek) sam znalazłem w necie takie:http://www.chromowane.com/?174,podkladki-pod-klamki-nissan-qashqai-chrom-abs
ciekawe czy będą pasować?
Proszę o opinie
Ostatnio zmieniony przez apples Sob Wrz 10, 2011 12:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 11:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki,niestety nie mam konta na ebay(strasznie dużo ceregieli,żeby założyć konto,karty pay pal ..itd,itp ),jeżeli ktoś ma konto i zamówiłby w\w część byłbym wdzięczny
[ Dodano: Sob Wrz 10, 2011 16:17 ]
z resztą ,poszperałem na ebay i allegro i nic takiego tam nie ma ,jedynie na angielskich forach coś tam piszą na ten temat,ale z angielskim u mnie na bakier (potrafię się dogadać mniej więcej )ale z czytaniem lipa
Wersja wyposażenia chyba nie ma znaczenia. Ja mam tylko grzane siedzenia a mam chromowane lusterka i wypełnienia klamek zewnętrznych, kolega też ma tylko siedzenia podgrzewane za to ma czarne lusterka a wypełnienia klamek ma w chromie.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum