Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 17:34 Historia Polskiej Motoryzacji (HPM) - film, komedia
Witam!
Jakiś czas temu (nooo... trochę dłuższy czas) nagraliśmy ze znajomymi dubing do filmu "Władca pierścieni".
Jest to parodia władcy pierścieni o grupie hobbistów chcących zbudować idealny samochód, posiadających idealny pierścień zaciskowy.
Nie da się go w kilku słowach opowiedzieć, trzeba zobaczyć, jak na razie film zbierał same pozytywne opinie, nagrany był na profesjonalnym sprzęcie w komorze bezechowej więc jakość jest dobra, nie jest typu podłożonych tekstów jak na youtube nagrywanych na "śmiesznym" kijasku-mikrofonie.
Film zajmuje 1.47Gb, trwa półtorej godziny. Jest także wersja DVD z menu i resztą dupereli, ale z racji że więcej zajmuje to nie wrzucałem, jak by ktoś był chętny do można kiedyś dorzucić.
Zachęcam do pobierania i wystawiania opinii
Paczki posiadają 5% dane naprawcze.
Ostatnio zmieniony przez ADI-mistrzu Wto Wrz 13, 2011 22:55, w całości zmieniany 6 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 17:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A wrzucisz mi ten film na serwer w postaci avi lub jakiegoś innego formatu, a ja zrobię z tego format youtubowy i odtworzymy go w roverkowym playerze...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Bylo wrzucic na megaupload. Jak sie za darmo zarejestrujesz to mozesz wrzucic plik 2GB i mozna potem ogladac na megavideo...
I tam przynajmniej mi sie sciaga z pelna predkoscia - idzie 5MB/s, a z filesonic kapie 200kB/s.
Z filesonic nawet nie zaczynam sciagac - teraz sprobowalem i idzie 20kB/s - jeden plik 5 godzin I jeszcze trzeba przerwy miedzy plikami robic.
Czekam na megaupload
Blokadę dźwięku... ale możesz dostać ostrzeżenie jak ja, że właściciel praw do utworu będzie chciał rekompensaty, a to wychodzą jakieś chore kwoty na sekundy
Teraz Youtube daje możliwość wyświetlenia reklam i wtedy można na tym bazować, ale filmik musi mieć sporą oglądalność, bo inaczej nie będzie się opłacać
Ja mam konto na filesonic (premium), ale też szło jak krew z nosa
Dam Ci na pw namiary na ftp'a roverkowego i wrzucisz filmik.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Niema problemu mogę wrzucić jeszcze dziś. Jak na FTP poleci to potem i YouTube mogę zahaczyć i spróbować
[ Dodano: Sro Wrz 14, 2011 16:57 ]
Na YouTube pokazało że nie dłuższy niż 15min
Wrzucałem na FTP, ale coś mi musiało przerwać i 1/3 poszła, próbuję jeszcze raz.
A można tam wrzucić spakowany obraz? Dał byś radę go tam wypakować czy nie bardzo?
[ Dodano: Czw Wrz 15, 2011 21:37 ]
O mój Boże Jakie to jest głupie
Nie dam rady chyba tego w całości obejrzeć. Dobrze, że się zbuforowało to będę sobie partiami oglądał Musieliście mieć ostrą fazę, żeby takie głupoty robić.
Technicznie nawet spoko, szkoda tylko, że z dykcją słabo. Ten kolega od wiagry (grubszy), ma fajny głos pod dubbing W wielu miejscach, na laptokowych głośnikach jest straszna masakra, nic nie da się zrozumieć. Może jednak zrobisz jakieś streszczenie tego filmu... bo nie wyrobie prawie 2h przy takiej głupocie Z drugiej strony, co by było, gdyby taka beka trafiła do TV, bo ktoś pomylił nośniki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum