Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 16:26 [620 ti vitesse 97r.] Prosze o opinie
witam jesli ktos moze cos powiedziec o tym samochodzie, dokladnie o tym co widac na zdjeciach, bo srodek jest ok, tylko lekko przetarta kierownica z jednej strony.
no wlasnie napisalem do mariusza mam nadzieje ze cos wie ale moze wiecie jak ten silnik sie spisuje, i czy duza jest roznica w cenach czesci, a i jak wogole sie spisuje zawieszenie w tym modelu bo powiem szczerze ze mialem e39 bmw i kiepsko to zawieszenie wytrzymywalo
Od siebie dodam tylko, ze ten Rover jest już ponad pół roku na allegro, przeglądając oferty w styczniu tego roku był juz wystawiony bodajże za 8000, może mało pomogłem ale zawsze to jakas informacja
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 13:39
gaxik, zawiecha zdaje się taka sama jak w accordzie, nie wiem jak w wersji najmocniejszej, ale pewnie też, na forach można spotkać pozytywne o nim opinie, mnie ono nie powaliło na kolana(ale nie było też źle ) sprawdzałem kiedyś przed zakupem accorda właśnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum