Wysłany: Sob Paź 01, 2011 11:50 [R75] rozkrecenie pilota
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
witam szukałem w szukajce i w wrokshop i tego tematu nie ma! a wiec pytanie jak rozkręcić pilota Valeo tx3 bo pada mi bateria i tak patrze i jakos nie mam pomysłu!!!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 01, 2011 11:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kurcze moje 2 kluczyki nie mają już niestety żadnych przycisków. Wszystko się wytarło i połamało. W miejscu tych przycisków mam wsadzone kawałki gumki do ścierania z ołówka i zaklejone to jest czarną taśmą izolacyjną. No masakra ale co zrobić. Widziałem w Toma Team takie obudowy do klucza ale niestety nie do R75. A jak u was przyciski są jeszcze??
No patrz nawet tam nie szukałem a jednak można tam znaleźć wszystko. Tylko ta druga wersja 50 zł kosztuje. Trochę dużo. Pierwsza to same guziki za 20 + przesyłka? Nie wiem sam.?Ale dzięki
haszczyc, po prostu przełożyć ? na zdjęciu wygląda jakby był on na stale przymocowany do obudowy.
czyli podsumowując kupujemy taka obudowę za 50 zł i bez problemu przekładamy wnętrzności+grot do nowej obudowy ?
normalnie można grot przełożyć bez większych problemów
nie da się przełożyć grota
Ja kupiłem cały kluczyk z grotem za 65zł, przełożyłem środek razem z immo i zaniosłem do dorabiacza kluczy, który za 30 zł zrobił mi świeży frez na grocie. Działa super.
Wysłany: Sob Paź 01, 2011 17:57
ja wlasnie zamówilem na alegro taka obudowe bede miał w poniedzialek a gośc powiedział ze mozna by było przezucić grot z mojego kluczyka da sie wyciagnac go a jak nie doróbka w krakowie 20 zl
Koledzy nie ma co się kłócić ,
Oryginalnie grot jest wyjmowalny, natomiast w tych tanich kluczykach na allegro, grot jest wtopiony w obudowę.
Być może można go jakoś wyrwać i wkleić w to miejsce swój, lecz nie musi to być proste.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum