Ja u siebie mam zwykły gaz i daje jakoś rade z tym że poprzedni właściciel zainwestował w klapke upustowa w filtrze powietrza. I szczerze mówiąc to zdaje egzamin.
to będzie najlepsze rozwiązanie ja tez zakładam teraz instalację gazową sekwencje do mojego nowo zakupionego roverka. i pytali czy plastikowy kolektor - ja Tak! a oni to sekwencja
Pomógł: 27 razy Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 562 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: Wto Paź 25, 2011 20:34
Drwal85, Oj ale to chyba i części konkretne ja pytalem w lublinie i za pełną sekwencję liczą sobie 1900 max na listwie matrixa przed chwilą popyrałem trochę na allegro i taka instalację kupić już można nową za 1400 pln. Ciekaw jestem tylko ile za robotę wziął by gazownik jak nie dał bym mu zarobić na częściach
wiesz należę do osób co lubią inwestować w swoja ślicznotkę hehee nie ukrywam tego hehe ale co do mechanika to zakładam bo dostaję 2 lata gwarancji a poza tym znany gazownik w okolicy moja i przyszły teściu zakładali tam i nie maja problemów jak na razie wszyscy mamy roverki: 75, 200 i ja teraz 25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum