coś jest na masce z prawej strony nad lampą i wyżej
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 21:41
Z mojej strony:
- małe koła, nie robiące wrażenia w MG ZR,
- drelichowo-skajowa tapicera,
- plastikowa kierownica,
- zaparowany prawy halogen,
- brak progów,
- lusterka manualne,
- obleśna gałka zmiany biegów,
- do cen trzeba doliczyć wszystkie opłaty i ubezpieczenie, które musi być wykupione w tym samym dniu, w którym zarejestrujesz auto (dostaniesz dowód tymczasowy)... po łebkach licząc conajmniej 2000 pln.
auto jest po wszytskich opłatach pozostaje koszt rejestarcji
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 30, 2011 18:53
norbi napisał/a:
auto jest po wszytskich opłatach pozostaje koszt rejestarcji
... i ubezpieczenia. Pomiętaj! OC musi rozpoczynać się dniu rejestracji auta. W przypadku samochodu zarejestrowanego ubezpieczenie OC, przechodzi na nowego właściciela.
Dzis byłem ogladac tego MG i chciałbym go kupic jednak mam lekie obawy bo przy odpalaniu musiałem lekko dodac gaz by złapał oborty czego moze to byc wymina akumulator ? Czy coś powaznijszego ?
I jakie jest spalanie tego samochodu chciałbym widziec opinie posiadacza podobnego auta
Dzis byłem ogladac tego MG i chciałbym go kupic jednak mam lekie obawy bo przy odpalaniu musiałem lekko dodac gaz by złapał oborty czego moze to byc wymina akumulator ?
opcji jest dużo np. świece, filtr paliwowy zabity itp
norbi napisał/a:
I jakie jest spalanie tego samochodu chciałbym widziec opinie posiadacza podobnego auta
spalanie zależy od prawej stopy na trasie na trasie różnie od 6,5> na 100, w mieście 8-10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum