Wysłany: Nie Sie 26, 2012 20:11 [Rover 620Si] Światła do jazdy dziennej
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam Panowie
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zamontowaniem świateł do jazdy dziennej w swoim Roverku 620Si.
Prawdopodobnym miejscem montażu miały by być otwory po halogenach, ale rozważałem również wyfrezowanie otworów w zderzaku, co wydaje mi się bardziej pracochłonne.
Wszystko zależy od tego, jakie światła zdecydujemy się zakupić a na rynku jest tego cała masa
A może ktoś z was wpadł już na ten zaje……….y pomysł i zamontował takie światła w swoim Roverku i może podesłać parę informacji, co i jak.
Było by fajnie zobaczyć jakieś foteńki myślę że będzie więcej zainteresowanych.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
[ Dodano: Nie Sie 26, 2012 21:11 ]
A…… co do typu świateł myślałem o czymś takim
Lampy z obu linków wydają się ok, ale tylko zasada działania tych z 2 linku jest zgodna z PoRD (dzienne i mijania nie mogą być włączone jednocześnie).
Co do frezowania otworów w zderzaku - w razie gdyby Ci się znudziły takie światła, zostaną dziury lub trzeba będzie kupić zderzak.
w zderzaku nie kojarze zeby ktos sie chwalil ale w miejscu na halogeny nie jeden i wstawiali zdjecia, wraz z opisem montazu (choc kojarze tylko w 200 i 400)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum