Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1999
Nie wiem czy dobrze umieszczam temat? Chcę zamontować zagłóki w tylnej kanapie - kupiłbym tylną kanapę z zagłówkami, ale takiej nie widziałem, a w nowszych modelach jest zupełnie inna tapicerka. Czy jest możliwośc ich zamontowania w oparciu w nie niewyposazonym?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 20:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w oparciu są takie rurki przygotowane ... trzeba "tylko" naciać tapicerkę, wstawic plastikowe prowadnice i wsunać zagłówki ... niestety rozstaw prętów jest inny niż z przodu i cieżko dorwać takie zagłówki w oryginale... zastanawiałem się czy od innego samochodu by nie podpasowały ... o ile kojarzę to rozstaw tylnych prętów to 11cm ...
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 16:56
Najważniejsze że da się wstawić (bezpieczeństwo przede wszystkim), a co do koloru samych zagłówków to można założyć pokrowce na wszystkie, lub tylko tylne. Ewentualnie znależć taką samą tapicerkę i obszyć. Jutro sprawdzę jak to wygląda i będę powoli rozglądał się za zagłówkami. Pozdrowienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum