Wysłany: Czw Paź 27, 2011 16:06 [R416 Tourer] hak holowniczy
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
witam, mam pytanko zakladal ktos hak holowniczy do kanciaka? czy hak od hondy concerto bedzie pasowal do tego modelu? a jak nie to od czego moze pasowac bo do kanciaka ciezko znalesc haki na necie. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez tronsek Czw Lis 03, 2011 17:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 16:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
odnawiam temat, gdyz mam problem z hakiem od concerto niby element co jest montowany w podluznice pasuje to za to dokrecana kula jest za krotka o ok 11 cm bo mi kula w zderzaku wychodzi. podobno tylne zderzaki w tourerku sa szersze niz w pozostalych modelach. i tu mam pytanko mial ktos podobny problem i jak go rozwiazal , od jakigo modelu dobral sama dokrecana kule?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum