Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Posiadam fotele z Rovera 200 coupe półskóra fotki gdzieś poszukam
interesują mnie półskórki z MG ZR np takie
czy ktoś porównywał te fotele, wiem, że w mg zr fotele są miększe i bardziej ciasne, w coupe są twarde i niskie w porównaniu do oryginałów.
I teraz tak, czy fotele z MG ZR są równie niskie jak w R200 coupe?
_________________ Pozdrawiam Kozik
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 15:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie porównywałem obydwu kompletów foteli, ale z tego co wiem to w Tomcacie siedzi się dużo niżej.
no właśnie ja też mam takie wrażenie, tylko nie wiem czy dokładnie pamiętałem
_________________ Pozdrawiam Kozik
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 05:45
W MG ZR siedzi się wysoko i wcale nie jest zbyt wygodnie. Osobiście wolę fotele z kanciaka. W MG ZR poprzez wysokość fotele, pozycja przypomina trochę tą, którą przyjmujemy na taborecie w kuchni.
W MG ZR siedzi się wysoko i wcale nie jest zbyt wygodnie. Osobiście wolę fotele z kanciaka. W MG ZR poprzez wysokość fotele, pozycja przypomina trochę tą, którą przyjmujemy na taborecie w kuchni.
przekonałeś mnie, zostaję przy swoich fotelach z coupety
Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Sie 2010 Posty: 211 Skąd: Dzikowiec
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 17:59
A wszystko pasuje idealnie czy trzeba mocowania albo napinacze przerabiac? Zgrabnie wygladaja te fotele. Tylko co zrobic z tym ze bylaby inna tapicerka:( pokrowce mi sie nie podobaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum