Wysłany: Sob Lip 20, 2013 20:06 [R 214] Problem po wymianie klockow
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Witam mam problem po wymianie tylnych klocków.Otoz po wymianie felga grzeje się,ale to wina szczęk.
Moim największym problemem jest to ze po kilkunastu kilometrach pedal wpada mi w podłogę i dopiero kilkakrotnie muszę popompowac żeby zaczął w miarę działać
Proszę o porady,dodam tylko ze moim bledem było odpowietrzenie hamulca na wyłączonym silniku
Proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony przez Adrian Sob Lip 20, 2013 20:11, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 20, 2013 20:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam klocki, ale czy to ze ten pedal wpada w podłogę po jakimś czasie to właśnie wina odpowietrzenia? Wydaje mi się ze pedal wpadalbyod razu a nie po jakimś czasie
masz kijowy plyn hamulcowy to jeden bo sie gotuje najwyrazniej a 2 jak sie pytasz zeby odbijalo to nie zadne wd40!!!!!!!! to nie jest smar do wysokich temperaatur rozloz zaciski kup nowe tloki i zestawy naprawcze i smar grafitowy lub miedziany jak wolisz odpowietrz uklad i bedzie po sprawie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum