Typ: Si Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
witam otoz zbliza sie zimna i zimne dni noce,a ja w swoim roverku mam tak ze jak grzeje z nawiewow to jest cieplo ,a gdy wylacze to chwilke i znow jest zimo w srodku ??lub jak pojde do sklepu czy gdzies i po 20 min ziomb eh
macie jakies swoje pomysly na to gdzie moze byc nieszczelnie i co zrobic zeby to polepszyc
_________________ sew
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 02, 2011 14:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Trzeba ocieplić styropianem A tak poważne u mnie jest tak samo, takie są juz te nasze roverki i nic sie nie zmieni Zastanawia mnie czy wygluszenie calego samochodu troche by pomoglo. Pozdrawiam
wygluszalem dzwi i nic nie pomogo niestety ,a uszczelki sprawdzalem i sa dobre, tak jakby okolo dolu dzwi i pod deska rozdzielcza i od galki zmiany biegow eh...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum