Typ: V6 Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam!
Przeszukałem całe forum wzdłuż i wszerz i już wiem, że jest niesprawny Przy wbiciu wstecznego biegu pojawia się dźwięk słyszalny ok 5sec. W związku z tym nasuwa się moje pytanie: Gdzie najlepiej jest to sprawdzić i naprawić? Oczywiście zależy mi też na tym żeby było to stosunkowo blisko mojego miejsca zamieszkania więc w grę wchodzi woj. LUBUSKIE. Czy ma ktoś może namiary na jakiś servis, warsztat znający się na rzeczy i przede wszystkim na Roverkach i MGkach? Byłbym bardzo wdzięczny za każdą pomoc bo w googlandi nic nie znalazłem.
Aaaa....i jeszcze pytanko: Czy to normalne, że w moim kombi przy każdym wbiciu wstecznego biegu załącza się wycieraczka tylnej szyby?? nawet gdy nie pada?!
Ostatnio zmieniony przez apples Pon Sty 09, 2012 11:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 11:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Logiczne byłoby w tedy jakby załączała się samoistnie w tedy gdy pada a ona przy każdym wbiciu wstecznego przeciera szybę gdy nie pada również...hmmm... i pióro się wyrabia bo po suchym trze....
W 200 jest tak w innych na pewno też, że jeśli masz włączone przednie wycieraczki nawet na najwolniejszym biegu i wrzucisz wsteczny to tylnia automatycznie tez się włącza.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Później sprawdzę jeszcze raz....ale na 99% mam wyłączone wycieraczki... Najgorsze jest to żeby wyjechać od siebie z pod domu muszę troszkę nakręcić się na 2-3 razy się nie da.... więc muszę kręcić ok 5razy i za każdym razem gdy wbijam wsteczny piszczy mi popsuty czujnik cofania i zapiernicza wycieraczka... wnerwiające trochę
No i muszę przyznać się do nieuwagi..... mam czujnik deszczu włączony i dlatego przy każdym wbiciu wstecznego dźwięk poruszającej się tylnej wycieraczki umilał mi życie....ale już wszystko ok. Jestem nowym właścicielem i nigdy nie miałam wcześniej do czynienia z Roverkamin ale pomału się uczę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum