Wysłany: Czw Gru 29, 2011 18:01 [rover620sdi] Renowacja skóry pomoc w dobraniu koloru.
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam. Planuje renowację skóry foteli ale nie wiem jak dobrać kolor farby. W roverze mam jasną skórę wydaje mi się że ten sam kolor był monotwany we wszystkich roverach 600, chodzi mi o to że nie było innego odcienia tej skóry. Pomóżcie mi dobrać wklejam link do aukcji i wnetrze moje rovera. Wiadomo że zdjecie może się różnic kolorystycznie od wnetrza w rzeczywistości. Zwracam się do tych osób które mają rovera 600 w jasnej skórze.
najlepiej zrób zdjęcie tylko kawałka fotela i takie które by odwzorowało dobrze kolor (z lampą przy ustawionym bilansie bieli na 'zdjęcia z lampą') i wtedy porównaj na monitorze, bo z tego zdjęcia wynika że moje wnętrze ma nieco inny odcień niż Twoje, a to raczej niemożliwe bo są z nawet z tego samego rocznika
A odcienie beżu też bywają różne i kiedyś z kolegą ADAM1 się o tym przekonaliśmy na jednym spocie.
Obaj mieliśmy R600 w bezowej skórze, a jednak znacząco się różniła.
Oba auta to R618 po lifcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum