Wysłany: Sob Sty 28, 2012 00:14 [Rover25] Drugie podejście
Poprzednie auto nie budzi mojego zaufania więc zacząłem szukać dalej i znalazłem takie cudo.
Co powiecie o cenie za ten rocznik i ogólnie na jego temat? Mi się rzuciło w oczy, że brak znaczków Rovera na bokach. Do tej pory myślałem, że wszystkie Rovery mają te znaczki.
To jest chyba 103 konna wersja jeśli chodzi o silnik?
Tak, silniczek ma 103 KM.
A jeśli chodzi o autko, to byłoby wszystko ok, gdyby tylne znaczki na bocznych słupkach były przyklejone w odpowiednich miejscach. Może to świadczyć o ponownym lakierowaniu tych elementów.
Kurcze, czy do Polski w ogóle trafiają jakieś porządne egzemplarze?
ogólnie to cały on jakiś kombinowany. źle wyszpachlowany prawy przedni błotnik, no i prawie cały malowany. silnik wymyty, ciekawe jaki przebieg? tego chyba nikt nie wie.
Skoro zwrócono mi na to uwagę to ten po lewej jakoś blisko krawędzi jest. Ale może to tylko złudzenie.
Generalnie zaczynam się zastanawiać czy nie będzie łatwiej pojechać gdzieś i samemu sobie sprowadzić auto, chociaż z tym to też teraz nigdy nie wiadomo
To jest chyba 103 konna wersja jeśli chodzi o silnik?
Tak, silniczek ma 103 KM.
A jeśli chodzi o autko, to byłoby wszystko ok, gdyby tylne znaczki na bocznych słupkach były przyklejone w odpowiednich miejscach. Może to świadczyć o ponownym lakierowaniu tych elementów.
Ja szukam 5 drzwiowej wersji z beżową welurową tapicerką lub skórzaną. Silnik ten mocniejszy czyli 103 KM. Max 2000 rocznik i max 9500 z tym, że im młodszy tym bardziej jestem skłonny zapłacić te 9500
Pewnie będzie ciężko, ale może uda się coś znaleźć.
Przy okazji spytam jaka jest różnica między tym silnikiem 1,4 a 1,6 jeśli chodzi o awaryjność i inne sprawy.
A co powiecie o tym? Mi coś z tylnym zderzakiem nie pasuje. Na zdjęciach słabo widać, ale czy on nie jest czasem w środku w odcieniu zieleni jeśli chodzi o deskę i boczki?
A co powiecie o tym? Mi coś z tylnym zderzakiem nie pasuje. Na zdjęciach słabo widać, ale czy on nie jest czasem w środku w odcieniu zieleni jeśli chodzi o deskę i boczki?
Wydaje się ciekawy. Szkoda, że kolor bardziej pasujący kobiecie, ale wyposażenie całkiem fajne. Ciekawe jak silnik wygląda.
[ Dodano: Nie Sty 29, 2012 23:10 ]
Co jest z tymi plastikowymi rączkami przy drzwiach wewnątrz? Takie to liche, że już w którymś widzę, że brakuje? W tym egzemplarzu nie ma po lewej stronie ani z przodu ani z tyłu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum