Wylewka betonowa?Nie no bez przesady
Ale jak wspomniałeś to musi być atmosfera,ale zawsze można pomóc w jej stworzeniu.
Lepiej duże stoły na kilkanaście osób czy mniejsze stoliki?
Ja preferuje wygodne sofy lub fotele z małymi stoliczkami.
Wszystko zalezy od ilości miejsca, więc kwestia małych stoliczków, czy też boksów z sofami w dużej mierze jest od tego uzależniona. Napisz ile m2 ma mieć to Twe królestwo, wtedy będzie jakiś obraz
Myślałem o czymś do 200m2,ale ciężko mi teraz o tym mówić,bo nieruchomością się znajomy zajmuje.I ostatecznej rozmowy jeszcze nie mieliśmy.Dopiero wprowadziłem go w moją wizję.
ja jestem raczej zwolennikiem opcji dłuuuuugi bar z hokerami a stoły po kątach jako dodatek. i jeśli jest odpowiednio dzuo miejsca to można dać ze dwa stoliki z sofami, i parę z krzesłami żeby można było ewentualnie zwiększyć ilość osób przy stoliku.
na pewno nie może zabraknąć przestrzeni, żeby zawsze swobodnie dało się przejść nawet po paru drinkach
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum