Gdzieś kiedyś czytałem chyba na angielskim forum MG, że z R75 ma niewiele wspólnego i później są problemy z częściami, odmienne zawieszenie itp. Ile w tym prawdy?
ZT nie miał dużego grilla, tylko R75. Zawias jest inny kompletnie i przód i tył, bo auto ma napęd RWD. Czy warto? moim zdaniem tak, oglądałem test w niemieckiej MotorVision i bardzo chwalili ZT 260 za genialne prowadzenie i swietne osiągi. Silnik z mustanga, zdławiony - podniesienie mocy to "pikuś", gotowe kity kompresorów i multum częsci Ciekawe, nietuzinkowe i szybkie auto jakbym miał kase nie zastanawiałbym sie ani chwili
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Jako rarytas i weekendowe auto dla maniaka marki do chuchania i dmuchania jak najbardziej tak. Jesli natomiast do codziennej jazdy to można za taką kase mieć mocniejsze, wygodniejsze, lepiej wyposażone auta do których nie będzie trzeba ściągać części z UK Na przykład BMW E60 545 lub 550, Audi A6 C6 4.2FSI, Mercedesa E500 i pewnie kilka innych ciekawych propozycji, które do codziennej jazdy będą rozsądniejsze.
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
szylozbiten MG ktorego znalazles na francuskim portalu jest ok 20 kilometrow od mojego miejsca zamieszkania,nie wybieram sie go ogladac wystarcza mi moja 75-tka i pozatym cena!!
Ale faktem jest a chyba to potwierdzisz bo ogladasz widze francuski portal ze Rovery 75 i MG sa we Francji drogie.
W roznych rankingach wlasnie ich cena wyjsciowa byla krytykowana jako bardzo wysoka,co nie zmienia faktu ze ludzie je kupowali i jest ich bardzo duzo na drogach.
Trafic okazje cenowa jest trudno,chyba ze Rover z 2004 roku diesel ma przejechane 490 000 km,wtedy jest wystawiony za 2000 euro,a swoja droga jaki mialby stan licznika gdyby go kupil polski handlarz-mozna sie domyslic
Stanislaw, lubię ten portal bo zawsze jest dużo ciekawych R/MG tylko niestety właśnie drogich, ale nacieszyć oko można Zauważyłem, że najwięcej MG jest do sprzedania w Hiszpanii, Francji i Włoszech. I właśnie portale ogłoszeniowe z tych krajów przeglądam najczęściej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum