Wysłany: Czw Cze 02, 2011 19:06 [R75] logo na zaciskach
Witajcie, właśnie biorę się za malowanie zacisków hamulcowych na złoty młotkowy, naszła mnie więc taka myśl aby umieścić na pomalowanych zaciskach logo roverka takie jak TUTAJ albo czarne kontury znaczka rovera tylko pytanko jest takie gdzie to takie nalepki u nas robią , albo ew. jakiś szablon może?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 02, 2011 19:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też, zastanawiam się nad pomalowaniem zacisków na złoty. Mam czarne fele i mogło by fajnie się kontrastować. Wrzucił byś foty po malowaniu? jestem bardzo ciekaw jak to wygląda.
ok, uporam się myślę z tym dopiero za jakiś tydzień, bo na razie nie ma czasu. Fele też będę malował na czarno tzn. sam środek, tylko jeszcze do pełni szczęścia to logo mi się marzy na zaciskach
Niestety auto stoi już 2 i pół tygodnia u mechanika ponieważ dopadło mnie sprzęgło i jeszcze z nim walczę , tzn. czekam na części już ponad tydzień, dzięki naszej ukochanej poczcie, a jak się z tym uporam to zajmę się zaciskami i fotki na pewno wstawię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum