Wysłany: Sob Lut 18, 2012 14:09 [R25]Problem z parkowaniem
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam! Dzisiaj podczas parkowania(parkowanie w lewo) skręciłem jak zawsze za samochód ale coś się strało i nie mogłem odkręcić kierownicy ani w lewo ani w prawo wycofałem i w końcu mi się udało.Wiecie może co się mogło stać, kiedyś już tak miałem ale tylko raz i tylko przy parkowaniu.Jestem kompletnie zielony w tych sprawach.
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 14:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Xenq, wiesz gdzie jest zbiorniczek od pompy wspomagania Jak wiesz to po jego przewodach dojdziesz do pompy wspomagania i będziesz widział że jest pasek, czy nie.
Cytat:
A moze to byc spowodowane mala iloscia plynu do wspomagania?
Patrzylem i jest ledwo nad min. Oby to bylo to bo jak znowu ma isc klilka srow na naprawe to nie wiem. Miesiac temu mi to sie stalo 1 raz i tera znowu:( a tamten wylac czy mozna smialo dolac?
Właśnie wróciłem od mechanika zalal mi płynem i powiedział że pasek niby. Nie mogł go dzisiaj wziaść na podnośnik. Podczas parkowania znowu slyszałem dzisiaj coś w jakby prawym kole. Juz nie wiem co robić, to może być jakaś drozsza wymiana?
CZyli jednak bd musiał go zostawić u mechanika zeby na niego spojrzał??Jade dzisiaj do dentysty a potem do galerii wiec tam na duzym parkingu zobaczę co słychać itp
A teraz jest już wszystko dobrze? Bo kiedyś miałem podobnie jak wjechałem w kałuże i po chwili parkowałem. Pasek zaczął się ślizgać, piszczeć i na chwilę straciłem wspomaganie bo dostała się pod niego woda. Było u Ciebie słychać piszczenie paska lub mogła dostać się pod niego woda z kałuży na chwilę przed tym jak miałeś problemy ze skręceniem ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum