Wysłany: Sob Lut 18, 2012 19:48 [Rover 75] Pomoc przy kupnie
Planuje kupić samochód, po wielu godzinach szukania wybór padł na 75-tke. Sprawdziłem wiele ofert i wpadła mi w oko ta: co wy specjaliści o tym sądzicie? Może ktoś miał okazje go zobaczyć.
Tak mi się wydawało,że to nie full opcja. btw co to jest ta tylna roleta?
Może poprosić sprzedawce o więcej fotek? Sprawdził bym go z bliska, ale z Krakowa do Białegostoku jest kawałek.. Może ktoś z klubowiczów mieszka w pobliżu?
Niestety ogłoszenie znikneło 2 dni temu, na maila facet nie odpisał. Temat chwilowo zamknięty odświeże gdy znajde interesującą oferte. dzieki!
[ Dodano: Sro Lut 22, 2012 16:14 ]
Witam ponowne, kolejna oferta, która mnie interesuje. Tym razem zdjęć jest dużo. Proszę o komentarz czy warto jechać po niego z Krakowa pod Warszawe. dzięki!
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Oczywiście brak esp no i nie jest to full opcja brak webasta oraz tempomatu.Coś mi się nie podoba w tym zdjęciu na którym pokazana jest poduszka powietrzna w słupku , podsufitka tak dziwnie tam odstaje.
Brak tempomatu też zauważyłem, bez webasto można żyć. Już nie raz przekonałem się gdy jest napisane "full opcja" to na 90% nie jest "full".
Co do poduszki. Możliwe,że strzelona? Czy ktoś z was jest z okolic Warszawy i mógłby oglądnąć go razem ze mną? Czy przebieg może być realny? Podobno po zużyciu wnętrza, skór i kierownicy można wywnioskować ile przejechał, ma ktoś tą wersje wnętrza żeby się wypowiedział?
Dlatego wybieram bo z okolicy nie ma kompletnie nic wartego uwagi. Nie mam problemu z dojazdem tylko nie chce na miejscu dowiedzieć się, że nie warto i pół dnia zmarnowane. Jeszcze mam takie pytanie: lepszy manual czy automat? Chodzi mi nie o subiektywne odczucia tylko kwestia awaryjności.
mniej awaryjny jest automat, ale pali nieznacznie więcej
[ Dodano: Sob Lut 25, 2012 20:12 ]
jak bym teraz kupował szukałbym automatu
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum