Wysłany: Sob Lut 25, 2012 14:28 [r214 si] jak poluzowac/ podciagnac linke gazu?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
witam otoz mam pytanko jak podciagnac i lub poluzowac linke gazu czym sie to robi i gdzie ,bo mam wrazenie ze jest zaluzna ,bo jak podjezdzam w korkach to lekko dam gazu a auto nie jedzie plynnie tylko uskoki ma
_________________ sew
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 25, 2012 14:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Linkę luzujesz/naciągasz przy przypustnicy takim czarnym kwadratowym plastikiem. Luz łatwo sprawdź na pedale gazu, delikatnie go dotykając. Dodam jeszcze od siebie, że jeżeli w przyszłości nie chcesz mieć problemów z zacinającymi się obrotami to pozostaw ta linkę lekko poluzowaną.
o widzisz he ok ,a jeszcze sie zapytam jak jak otworze przepustnice na fulla,to linka powinna sie chowac do pancerza czy robie sie z niej takie ksiezyc i parwie nie wchodzi do pancerza
o widzisz he ok ,a jeszcze sie zapytam jak jak otworze przepustnice na fulla,to linka powinna sie chowac do pancerza czy robie sie z niej takie ksiezyc i parwie nie wchodzi do pancerza
A to zależy jak otwierasz przepustnice. Jak ręką to linka nie chowa się do pancerza tylko robi taki pół księżyc, a jak pedałem gazu to na się naciąga i nie chowa do pancerza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum