Wysłany: Wto Mar 06, 2012 23:09 pierwsza wycieczka streetwisem/chyba zagram w totka ;)
W weekend bylismy nowym autkiem w trojmiescie.
Tutaj kilka zdjec z Gdyni :
https://picasaweb.google.com/114414994408758743878/6Marca2012?authkey=Gv1sRgCPmH9L2Qp_nWKA#
W Gdansku wieczorem spotkla Nas mala niespodzianka - szukam miejsca do zaparkowania, wreszcie widze te jedyne, patrze jakie auto stoi obok ?! Iiii ? Tak - Streetwise Chyba zagram w totka (ps. czy to czasem nie ktos z "Naszych" ?)
Ostatnie kilak zdjec to juz z dzisiaj - wreszcie udalo Nam sie przejsc biurokracje i dostac calkeim ladne numery
Pozdrawiamy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 06, 2012 23:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Heh gdyby nie to, ze auto z Belgii jest to powiedzialbym ze kupiliscie Streeta od kogos z mojego miasta. Rejestracja zagraniczna zaczyna sie na RMI graty nabytku, bardzo ladne cudo
panadol, bardzo fajny egzemplarz
Ja ze swojego również jestem bardzo zadowolony.
Vigoslaw, ja osobiście jestem zdania, że da się spokojnie w dłuższe trasy jeździć.
W wakacje jechałem z Warszawy do Dębek (ok. 450km) i gdyby nie konieczność postoju na sprawy fizjologiczne, to nawet bym się nie zatrzymał A te kubełkowe fotele to po prostu poezja
uee, ja u siebie na wiosce streetwise'a miałem jednego, a co dopiero w takim dużym mieście mamy jeden ZR (było/jest ich trochu więcej) jeden ZS a r to nie zliczę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum