Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Kwi 2011 Posty: 80 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Mar 07, 2012 20:03 [R400] Klamki drzwi
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam.
Dziś rano wychodząc do pracy spotkała mnie niespodzianka.
Ktoś chciał się dostać do mojego Roverka.
Na moje szczęście mu się to nie udało, ale wyrwał mi całą klamkę z prawych przednich drzwi (od pasażera).
Mam pytanie czy klamka z prawych tylnych drzwi będzie pasowała i da się ją zamontować?
_________________ President Harry III ASC + Sirio Turbo 5000 + Pirat
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 07, 2012 20:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 07, 2012 20:06 Re: [R400] Klamki drzwi
juniorksg napisał/a:
Witam.
Dziś rano wychodząc do pracy spotkała mnie niespodzianka.
Ktoś chciał się dostać do mojego Roverka.
Na moje szczęście mu się to nie udało, ale wyrwał mi całą klamkę z prawych przednich drzwi (od pasażera).
Mam pytanie czy klamka z prawych tylnych drzwi będzie pasowała i da się ją zamontować?
nie
ale bedzie pasowala od hondy civic 95-00 wersja 5D
Nie to samo, bo klamka przednia ma wejście na zamek, a co za tym idzie mocowanie jednego nitu/śruby jest przesunięte w górę Rzecz jasna śmiało możesz brać od Civica 5D 95-00 jak wspomniał BoloSr.
a u mnie ma, kluczyk od stacyjki pasuje do wszystkich zamków, więc klamka nie jest raczej dokładana z angola
szukałem informacji na ten temat ale na razie bez rezultatu, czy były 400 z zamkiem po obu stronach, może to była opcja na życzenie
Tak czy inaczej tylna nie pasuje na przod obojetnie czy mamy tam zamek czy nie. Ja jak musialem wymieniac przod to kupilem ta z allegro, zaszpachlowalem dziure polakierowalem i tyle
Tak czy inaczej tylna nie pasuje na przod obojetnie czy mamy tam zamek czy nie. Ja jak musialem wymieniac przod to kupilem ta z allegro, zaszpachlowalem dziure polakierowalem i tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum