Wysłany: Nie Mar 18, 2012 10:25 [Rover 75] Prosze oceniac.
Witam
Od niedawna zaczalem rozgladac sie za nowym autem. Ostatnio wpadl mi w oko taki oto Roverek http://otomoto.pl/rover-7...-C23259202.html . Wedlug mnie wyglada w miare ok chociaz nie znam sie specjalnie na Roverach. Moglibyscie napisac co o nim sadzicie?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 18, 2012 10:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. "FULL OPCJA" - chyba w snach. Ten egzemplarz jest bardzo ubogo wyposażony.
2. 8x AIR BAG - typowy błąd w opisie. Jest max 6 poduch.
3. Fotel pasażera z regulacją wysokości - albo fotel był zmieniany, albo auto jest po "przekładce". Tu VIN rozwiązał by wątpliwości.
4. Instrukcja (chyba) z modelem poliftowym na okładce... ale to tylko trochę papieru, nie mającego wpływu na wartość auta.
Na przekładkę nie wygląda ale fotel pasażera jest angol
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
no i obszycie na mieszku też. ogólnie raczej kupy się trzyma. odstraszają trochę te giełdowe kołpaki za 30zł ale wszystko można zmienić. skoro wymieniana tapicerka to przebieg można pewnie przemnożyć x2
Wysłany: Nie Mar 18, 2012 22:30
ja dostałem fotki od niego
I tak tylna uszczelka jest pęknięta w kilku miejscach rysy na zderzaku pod klapa tylny klosz ma wodę w środku jest kilka głębszych rys których nie widać fotel kierowcy jest pęknięty na skraju brudna tapicera poproś o inne fotki to się przekonasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum