problemow jest troche, ale glownie mi chodzi o to ze auto jest jak muł, rozpedza sie do 120km/h a na gazie to juz wogole, a teraz mam taki problem ze auto wogole nie ma oznak zycia, jakby nie bylo akku
Jeżeli chodzi o serwis Rovera to w Bialmot na Elewatorskiej się tym zajmują - tylko strasznie dużo cenią sobie za usługi. jeżeli chodzi o elektronikę - to polecam szpeca w Fastach na ulicy Łyskowej - goscio mało bierze za stwierdzenie usterki - ale problem w tym, że ma dużo klijętów i trzeba troszkę poczekać na swoja kolej Jeżeli chodzi o mechanike - to napisz - podam ci adres dobrego warsztatu - ale elektronika oni niestety się nie zajmuja.
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
POTRZEBUJĘ elektryka w białymstoku od roverka 75? pomocy?
Sam gaśnie, wykakuje błąd battery leer? Co jest pod fotelem kierowcy bo jak poruszam grubą wiązką kabli to przechodzi na jakiś czas?
Po pierwszym przekręceniu kluczyka na I to kontrilki przygaszone coś burczy w centralnym i zmieniarce i nie mogę odpalić POMOCY???
POTRZEBUJĘ elektryka w białymstoku od roverka 75? pomocy?
Sam gaśnie, wykakuje błąd battery leer? Co jest pod fotelem kierowcy bo jak poruszam grubą wiązką kabli to przechodzi na jakiś czas?
Po pierwszym przekręceniu kluczyka na I to kontrilki przygaszone coś burczy w centralnym i zmieniarce i nie mogę odpalić POMOCY???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum