Post istnieje, ale jest w sekcji dla Klubowiczów i tylko oni mają tam dostęp.
cytując z wątku tamtejszego:
Kod:
Znamy już termin i miejsce 23 Ogólnopolskiego Zlotu ROVERki.pl
13 - 16 czerwca 2013 r. - Wawrzkowizna k/Bełchatowa.
Sporo pracy przed nami, więc wszystkich szczegółów jeszcze podać nie możemy. Zrobiliśmy mały rekonesans i odwiedziliśmy ośrodek osobiście aby przekonać się jakie oferują warunki. Wrażenia bardzo pozytywnie, mimo że to środek zimy, aktualnie trwają też prace nad systemem zapisów. Możecie aktualizować listę obecności :)
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No info jest dla wszystkich "Blog" zarządu jest w miejscu dobrym, bo dla Klubowiczów, ale Zlot jest dla wszystkich, a nie dla Klubowiczów tylko, dlatego powinien być dostępny szerzej.
Pewnie niebawem pojawi się więcej info... ale te najważniejsze już wiemy.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
jak kupię 75 to się zapiszę a co do wawrzkowizny to coś mi mówiło już od dawna, że i Roverki tam zawitają zloty Renault tam są, rok temu był i w tym roku również
jak kupię 75 to się zapiszę a co do wawrzkowizny to coś mi mówiło już od dawna, że i Roverki tam zawitają zloty Renault tam są, rok temu był i w tym roku również
na Wawrzkowiźnie i pobliskim Słoku każdego roku odbywa się kilka - kilkanaście zlotów różnych marek samochodowych i motorowych.
Jest w obrębie 25km bardzo duża możliwość zagospodarowania czasu i atrakcji Sam ośrodek też nie jest zły.
W odpowiedzi na post:
a) sprawdziłem odległość z Konina do Wawrzykowizny to 158 km a to znaczy że będę.
b) po konsultacji z żonką Kasią - będziemy - czyli możemy potwierdzić nasz udział w zlocie.
c) Pelson - kupisz R75 z pewnością i będziesz na zlocie, a nawet jak nie kupisz to i tak będziesz - koledzy Cię podwiozą.
d) post istnieje tylko cen jeszcze nie ma ale znam Prezesa i zarząd to pewnie lada moment będzie wszystko jasne.
Polecam zlot, polecam klub, polecam markę - piszę jak na allegro hihihi
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
IMHO Belchatow to jak najbardziej "centrum" kraju...
Dla mnie mogloby byc i w Gdansku, ale co ci z poludnia by wtedy powiedzieli. Co roku jest dyskusja na temat lokalizacji. Starania sa aby dogodzic kazdemy... stad w miare srodek kraju.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum