mastersik, listwy przy nawiewach tez bedziesz robil?? ja mam popielniczke i inne duprele na czarno i tak chce zostawic ale mysle wlasnie nad listwami na carbon
Chodzi ci o kratki nawiewu? Czy tą podłużną listwę, która jest w drzewie oryginalnie?
Ja myślałem o wyklejeniu kratek nawiewu, ale to dużo pracy i trochę ciężko się ten materiał rozciągał.
Puki co wszystko zostaje tak jak jest na chwilę obecną. Jeszcze pranie foteli i wykładzin oraz nowe dywaniki, oringi na zegary i pokrętła nawiewu i wnętrze cacy
Po wszystkich zabiegach prześlę fotki.
Ładnie łądnie ale na centralnym panelu to bym nie zostawił większości plastiku ori tylko jeśli już oklejać to całość.. bo tak widoczne "przełączniki" w carbonie a panel nie
Widze jak umnie tylko moim zdaniem przesadziłeś z tym Carbonem bo na guziki i panel radia dawać to mi się to już mało zaczyna podobać bo za dużo tego jest
Nie każdy element się podoba ale tam gdzie było drzewo to fajnie wyszło
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
bizon, U mnie jedynie cale drzewo idzie pod karbon Jeszcze nie mam tego bo mi brakowało chęci jak to robiłem i zostawiłem to na razie W moim temacie jest
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
możesz to zrobić folia 3M Oracle,gdzie pod palcami będziesz czuł strukture carbonu, ew. zrobić hydrografike, ale wtedy już będziesz miał gładko pod palcami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum