Szukam info na temat wybielenia świateł cofania na styl MG ZR, kiedyś było na forum lecz nie potrafię teraz tego znaleźć. Jestem wyposażony w opalarkę, czy uda mi się rozkleić przy jej pomocy bez uszkodzenia szkła (plastiku)? Czy jeśli już rozkleję to uda mi się wybielić? I jak to się robi, zdziera się kolorową folię, szlifuje na połysk czy może coś innego?
_________________ Kto nie ryzykuje jeździ serią
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 23, 2012 17:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja też bym poznał info na ten temat chociaż raczej nierealne bo plastik jakiś dymiony czy coś i nie da się tego zedrzeć i nikt by nie kupował lamp z ZR'ki jakby można o było zrobić w domowym zaciszu ale może ktoś coś wie na ten temat.
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
Czyli pozostaje zmiana lamp. Dzieki za wyjaśnienie sprawy.
leszczu napisał/a:
plastik jest dymiony fabrycznie i nic z nim nie zrobisz, chyba, że bardziej przyciemnisz.
Co do przyciemniania mam złe zdanie, po pierwsze mi się nie podoba, po drugie mnie to wkurza, po trzecie to nie zgodne z przepisami, a po czwarte to bardzo dobre jak chce sie mieć wypadek.
Ja powiem tak. Ja też na początku miałem dylemat czy kupić tylne lampy od ZR, bo w sumie niczym się prawie nie różnią. Ale jak się już zdecydowałem i je wstawiłem, to tyłek roverka od razu zmienił się na lepsze. Niby tylko wybielony kierunek ze światłem cofania, a daje bardzo ładny efekt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum