Wysłany: Pią Maj 04, 2012 16:40 [R200] Poduszka pasażera
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1999
Witam koledzy i koleżanki. Potrzebuję pewnej informacji. Otóż mój Roverek posiada dwie poduchy i chciałbym się dowiedzieć czy można poduszkę pasażera jakoś wyłączyć. Na pewno odpada odłączanie jej całkowicie. Może założyć jakiś wyłącznik/włącznik??? Jeśli macie jakieś pomysły to jestem otwarty na propozycje.
PS: szukałem na forum ale odpowiedzi mnie nie usatysfakcjonowały
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 16:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A no widzisz muszę coś pomyśleć bo niedługo zostanę tatą więc coś muszę wykombinować
Gratulację, ale tak jak pisałem wyżej nic nie kombinuj dla własnego i dziecka bezpieczeństwa. Jedyne wyjście to wozić dziecko na tylnej kanapie, albo zmienić auto.
ehh szkoda mi będzie się pozbyć mojej błękitnej szczały. Więc muszę popatrzeć za roverkiem który ma wyłącznik poduchy lub inną marką. Dzięki za odpowiedź szybszą niż błyskawica. A tak poza tematem to co byś polecił??
R200 bez poduszki pasażera. A tak na serio, jest jedno wyjście, aby nie było poduchy pasażera. Po prostu ją odłączyć, ale w tym przypadku będzie świeciła się kontrolka "SRS" i nie wiem czy w razie wypadku wystrzeli ci poduszka kierowcy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum