Po pierwsze ja niezbyt wierze w takie cudowne wynalazki.
po drugie tam to chyba tylko gdy poprzecierana, u Ciebie sa glebokie pekniecia, ktore na dodatek beda caly czas postepowac
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 13:40
bizon napisał/a:
Po pierwsze ja niezbyt wierze w takie cudowne wynalazki.
po drugie tam to chyba tylko gdy poprzecierana, u Ciebie sa glebokie pekniecia, ktore na dodatek beda caly czas postepowac
powiem ci ze odkąd ma to auto czyli od 3.5 roku caly czas tak samo to wyglada i nie robi sie wieksze ale chcialbym to jakos poprawic tylko zeby na to nie poszlo nie wiadomo ile kasy
bo watpie zeby tapicer za tak robote chcial 100 podejrzewam ze to bedzie sporo wiecej
czyli wizyta u tapicera tylko ? nie da sie tego polakierowac takim czyms ?
Miałem na chacie specyfik o nazwie "renoskór" chyba coś podobnego co w twoim linku tylko, ze u mnie to była tylko mała buteleczka z farbą ( ooo dokładnie to http://allegro.pl/farba-l...2306144564.html ) więc postanowiłem zrobić dla Ciebie test. Obiektem były moje robocze buty. Efekt na foto poniżej. Po lewej wyczyszczony but przed renowacją, a po prawej po użyciu "renoskór" i pasty kiwi
Efekt całkiem niezły jak na specyfik za 7zł z tym, ze czarny to czarny z niebieskim możesz mieć problem żeby odcień tego specyfiku pasował pod kolor fotela.
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Mimo ze robocze to mimo wszystko na Twoich butach nie widze takich pekniec i glebokich szczelin jak na tapicerceBoloSr,
Mimo wszystko jak oczysci tą skore i trafiłby z odcieniem w kolor tapicerki rysy i pęknięcia nie będą się rzucać w oczy po za tym na w.w aukcji widze, ze oferuja jakąś "szpachle" dla chcącego nic trudnego wystarczy kupić i potestować zanim ktoś wyda o wiele wiecej na tapicera. Jak nie wyjdzie będzie flaszke wódki w plecy, a jak wyjdzie i będzie zadowolony z efektu to zaoszczędzi sporo więcej
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Sek w tym ze ten po lewej tez jest czysty tylko skora na nim byla tak zjechana. Teraz moge z roboczych na niedzielne przekwalifikowac tylko jeszcze jakis dres do kompletu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum